dimarts, 3 d’abril del 2012

Trofeo Explorer (part 1)

El dia 31 de febrer els nois de 2n d'ESO vam començar la típica convivència a Còrdoba. Del grup d'Obenc hi vam anar vuit persones (tres monitors: en Benjamí, en Xavier Giralt i en Gonzalo i cinc nois: l'Albert, l'Andrés, en Carles, l'Arnau i en Ricard), juntament amb altres clubs espanyols. Com deia, ens vam trobar a les 9 del matí de dissabte per anar plegats cap a la convi. Més de 900 quilòmetres ens separaven del nostre destí.
A les 10 del matí vam anar a missa a Xaloc, a l'Hospitalet de Llobregat, per assistir-hi. Allà ens vam trobar amb l'Andrés (que l'havien acompanyat els seus pares fins a l'escola de Xaloc) i els tres altres clubs catalans: Tramuntana, Balandrau i Braval. Allà vam agafar un petit autobús d'Ampsa conduït per al senyor Pere. Un cop ja hi érem tots, vam començar el viatge cap a Còrdova. La primera parada que vam fer va ser n poc més avall de Vinarós, a la comunitat Valenciana. Allà vam dinar. Vam continuar cap a València, on vam arribar a mitja tarda.
Allà vam visitar la ciutat de les Arts i les Ciències i més concretament, l'Oceanogràfic. El vam visitar tot i vam assistir a una exhibició de dofins i aus.

1 comentari: