dimecres, 28 de març del 2012

Calçotada 2012

un moment de l'homilia
Diumenge 25 de març de 2012 vàrem assistir a una altra macro calçotada d'Obenc: macro per la quantitat i la qualitat. Quantitat de gent, més de dues-centes, de calçots, dos-mil, de butifarres, dues-centes cinquanta, ... I qualitat de moltes altres coses: l'organització de la Missa enmig del camp amb l'altar protegit per una carpa, la preparació del menjarque va estar a punt just després de la Missa, la qualitat de la salsa de calçots, força lloada pels assistents, la novetat d'organitzar una tòmbola ben original, i tantes coses més...


Perquè tothom pugués tenir lloc per dinar, l'organització va decidir establir dos torns de menjars: primer tots els nens i després els grans. Els nens tenien macarrons de primer i els grans tenien calçots. Un cop acabat el primer torn, els grans ens vàrem poder asseure i gaudir de la diada.

El dia va ser esplèndid. El sol lluïa i l'aire era fresc. Un dia primaveral que es deixava veure amb les pruneres florides de blanc i amb una assistència gairebé completa de totes les famílies d'Obenc i el Far. Tant de bo puguem organitzar més activitats familiars amb tant d'èxit! Potser ens cal donar una empenta a les excursions tan boniques i saludables que organitzem un cop al mes per a les famílies, o les bicicletades familiars. Només cal treure's una mica la mandra que fa llevar-se una mica més d'hora els caps de setmana. Val la pena!

durant el primer torn de menjars


1 comentari:

  1. Va estar fantàstic a tothom que no hi va anar els recomano que hi vinguin i als que sí hi vam anar, també, que segur, que l'any que bé serà molt millor, tot i que la qualitat dels calçots serà difícil de superar!!

    ResponElimina