dimecres, 14 de gener del 2015

Activitats de Nadal

Com cada any, a Obenc, durant les vacances de Nadal hem fet algunes activitats extraordinàries per als socis. A continuació us les resumim:


Festa de Nadal

Abans de començar les vacances de Nadal, vam celebrar la festa de Nadal. Vam veure un vídeo amb totes les activitats que hem anat fent durant el primer trimestre (tant les diàries com les extraordinàries) i ens va visitar el patge reial!!!!!!

Triduum de Nadal

Durant els dies 22 i 23 de desembre vam fer un parell de misses a l'oratori del club per preparar l'arribada del Nadal.

Missa del gall

El 24 de desembre a mitjanit vam fer la tradicional Missa del Gall a l'oratori del club. Després, vam fer un petit ressopó al poliesportiu sense incidents greus, on vam poder degustar neules i toorons i cantar nadales, com el Rabadà.

Skating

Una de les activitats de Nadal que sempre fem és la sortida a l'Skating. Aquest hi vam anar el dilluns 29 de desembre. Tot i algunes caigudes, ens ho vam passar molt bé!!!
Excursió al Montseny

El dia 2 de gener vam fer una sortida al Montseny. Vam deixar el cotxe a Santa Fe i vam caminar fins a l'avioneta estrellada i després vam pujar a l'empedrat de Morou. Vam tenir unes vistes fantàstiques perquè el dia va ser molt clar.

LINK a la ruta i a les fotos: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8541791

Jocs de Taula

Abans d'anar a veure la cavalcada de Reis, a Obenc vam fer alguns jocs de taula, com l'Stratego o els escacs, entre d'altres.

Concurs de pessebres

Com cada any, a Obenc hem fet un concurs de pessebres per trobar el pessebre més xulo de les famílies d'Obenc! Durant les vacances de Nadal, el jurat del concurs ha anat passant per les cases de les famílies a a avaluar els pessebres. Aquest any hi ha hagut molta competència i molt nivell!! 
-          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada