dimecres, 6 de novembre del 2013

Castanyada-Botifarrada a Can Comalada

El passat 1 de novembre a Can Comalada vam fer la típica botifarrada-castanyada per celebrar la festa de Tots Sants. Aquest any, com la darrera edició, també van venir algunes famílies del club El Far, de Mataró. Cap a la una del migdia van començar a venir les primeres famílies i, una hora mes tard, vam començar a menjar tots plegats. En total, n’érem uns quaranta dinant. 
De primer plat vam menjar pasta i després vam menjar les botifarres que s’havien preparat just a davant nostre, a les graelles que hi ha a la casa. Les botifarres van anar acompanyades de patates al forn i amanida. De postres vam menjar fruita i, després, per als pares, hi va haver cafè, moniatos, panellets i, per als que podien, una copeta de licor. Va ser, sens dubte, un dinar molt complet.
El dinar, excepte les botifarres, el van preparar els nois que estaven fent una convivència a Can Comalada; que hi van posar molt d’esforç i alegria preparant-lo i s’ho van passar molt bé. Els panellets més bons, com cada any, van ser els de la Maria Antònia, la mare del Lluís Revilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada