divendres, 31 de maig del 2013

BTT Girona-Sant Feliu

El passat diumenge dia 19 de maig en Carles, en Xavi Giralt, en Joan i en Xavi Rimblas vam pujar a Girona per fer la mítica via verda de Girona a Santa Feliu de Guíxols. El planning, però, era començar el dissabte de d'Olot i baixar a Girona, on faríem nit i el diumenge seguir fins al mar de Sant Feliu de Guíxols i, a causa de problemes per passar la nit, vam escurçar l'excursió a només un dia.
Vam parar a Mataró per recollir al club El Far l'Abraham, en Matias i l'Edu i, un cop recollits, vam prosseguir cap a la capital gironina, on començaríem la ruta. Cal destacar que a El Far estaven fent una competició d'escacs. Vam arribar a Girona cap a les 12:30h i vam començar a pedalar mitja hora més tard. En Xavi Rimblas ens feia de cotxe escombra.
La primera població que vam creuar va ser Quart. Hi havia una fira enmig del carrer per on havíem de passar, per vam poder passar per la vorera. Pocs quilòmetres després vam arribar a Llambilles, una petita població on hi havia una font amb la qual ens vam refrescar una mica i vam continuar el trajecte. A partir de Llambilles ens vam dividir en dos grups: en Joan, en Carles i l'Abraham anaven a davant i en Xavi Giralt, l'Edu i en Matias anaven a darrere. Ens vam poder retrobar a l'hora de dinar, a Llagostera, després de creuar la població de Cassà de la Selva i equivocar-nos de camí. A l'hora de dinar també ens vam trobar en Xavi Rimblas, que venia amb la furgo des de Girona. Quan ja vam haver dinat, vam continuar pedalant fins a Sant Feliu de Guíxols, sempre fent una parada a cada estació de l'antic trenet -que encara es mantenen en peu, cosa que és molt d'agrair- per beure aigua i reposar cinc minuts. L'únic lloc on no vam fer aquest "ritual"   va ser a Castell d'Aro, ja que havíem descansat a Santa Cristina d'Aro, l'estació anterior a aquesta, que es trobava molt a prop de Castell d'Aro. Cal destacar que, a l'última part del recorregut vam ensopegar un vent molt molest que ens va dificultar una mica pedalar, però això no va ser cap obstacle per arribar a mitja tarda del diumenge a l'estació final: Sant Feliu de Guíxols. Allà va ser on vam acabar i on ens va venir a buscar en Xavi Rimblas i, un cop carregades les bicis, vam tornar cap a Badalona i Mataró. En Carles, però, es va quedar a Sant Feliu perquè el van venir a buscar els seus pares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada