divendres, 1 de febrer del 2013

Esquiada 2013


Els passat divendres 25 de gener en Guillem Juan, en Ricard, en Jordi, en Marc, l'Adrià, l'Eric en Luis Baena, en Joan Garcia, en Joan Molina, en Benjamí, en Lluis Revilla i el Mossèn vam anar a passar tres dies a la neu, concretament a La Molina. L'alberg -que es diu Vall de Tossa i és molt confortable- va ésser l'alberg elegit per dormir-hi.

Vam sortir del club a les 18:30h i a les 21h. ja érem a l'alberg. Durant el viatge d'anada cal dir que la furgo va haver de tornar a buscar en Luis Baena perquè ens l'havíem deixat...

El dissabte al matí vam anar a missa just després de llevar-nos i vam veure que la nit anterior havia nevat! Després vam fer una cosa realment curiosa: els esquiadors i els de snow vam anar a les pistes de Puigmal (França) i els de trineu ens vam quedar a La Molina. Vam fer aquest plan perquè les pistes franceses eren molt més barates (valien la meitat que les catalanes) i, per una altra banda, era molt més pràctic quedar-se els de trineus a La Molina perquè els trineus no han de pagar forfait, encara que els de trineu i els esquiadors no ens veiéssim durant tot el dia. Va fer un dia esplèndid i tot va anar molt bé.    A més, no hi havia molta gent. Els de trineus van plegar al migdia i van anar a l'alberg a dinar i a jugar al Risk i els esquiadors vam estar esquiant tot el dia, només parant per tornar a agafar els remuntadors i dinar. Quan el dia va començar a enfosquir-se, els esquiadors vam tornar. Quan vam arribar, vam berenar i vam fer una estona de plàtica amb el mossèn els petits i una meditació els grans. Mentrestant, quan tenien una estona lliure jugàvem al joc del lobo, que va causar furor durant la convi. A més també jugàvem a l'uno. Més tard vam anar a sopar i després de sopar vam tornar a fer unes quantes partidetes del lobo.

El diumenge al matí ens vam llevar una mica més tard i vam anar a fer una excursió curta fins al campament de La Molina on vam fer una guerra de boles de neu. Podríem dir (per no entrar en problemes) que la guerra va quedar en empat. Després vam anar a missa, vam dinar i vam tornar cap a Badalona a mitja tarda.

3 comentaris:

 1. Podries haver dit que la guerra de boles de neu va tenir un crit: "Ataqueu al Lluís!" i, és clar, l'equip d'en Lluís va perdre.

  Espero no tenir problemes per dir això :-)

  ResponElimina
 2. He quedat amb les ganes d'anar a aquesta magnífica excursió. Si en monteu una altra, seré el primer de la llista

  ResponElimina
 3. No pot ser que encara no l'hagi vist aquesta entrada :(
  Va estar molt bé, encara que m'hauria agradat poden llençar alguna bola de neu més a algu... no va faltar neu :D

  ResponElimina