dilluns, 18 de juny del 2012

Havaneres 2012

El dissabte dia 16 de juny, a Can Comalada, hi va haver el sopar+havaneres del club Obenc i Club el Far. És una festa clàssica del club, en què la principal activitat són les havaneres que es fan havent sopat al pati de l'entrada, després de gaudir d'un bon sopar. Hi van assistir-hi vuitanta persones.
Aquell dissabte, tot el dia des de primera hora del matí es preparava tot a Can Comalada. Primer de tot va ser posar una capa de pintura on es faria el sopar i les havaneres (el pati d'entrada). Després s'hi va posar en Xavi Giralt amb la part tècnica i després tots els grans amb la cuina. Es va treballar tot el dia intensament perquè la nit sortís perfecte. Aquella festa   es preparava a consciència durant tot el dia.
Els primers convidats van arribar a les 20:30h i la majoria passaven cap al fons de la casa. Quan passaven per la cuina, tot era un seguit de "oooooooooh" que es van allargar fins que acabés el partit de bàsquet. Quan es va acabar el partit, quan la gent passava per davant la cuina, la majoria de comentaris eren: hem guanyat!
El sopar va començar a les 21:30. Cada un dels cambrers (alguns modats i altres no tant) van passar per cada una de les taules servint el sopar, fet a base de un primer plat de canapés, seguit d'arròs i finalment, pastís d'estiu. Les postres eren pastís de músic i pastís de poma. Quan el sopar es va acabar, tothom va contribuir a canviar la disposició dels bancs, de perpendiculars respecte l'entrada a paral·lels. Just a la porta d'entrada al pati s'hi va posar l'escenari, amb llums però sense tarima. Els artistes que van cantar van ser homes monitors del club amb bona veu. Les havaneres més conegudes que es van cantar van ser "el Canó de Palamós", "la Bella Lola" i "el Meu Avi".
Després hi va actuar el grup "Nit Suau", que van ajudar a fer encara més suau ambientalment aquella balada. La festa es va acabar a mitjanit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada