dimecres, 23 d’octubre del 2013

La FIRA 2013


El passat dia 19 d’octubre, a Obenc vam organitzar la mítica fira d’Obenc, la FIRA. La Fira és una activitat familiar a la qual es fan activitats, com si fos una gimcana, per tot el club. Hi podíem trobar des d’un Túnel del Terror fins a una activitat de pesca o una activitat de bitlles catalanes! El que havien de fer els nens era anar per les catorze activitats que estaven distribuïdes per tot el club i anar guanyant punts, que els anomenem Mecus, i canviar-los per caramels al bar. Els nens podien guanyar entre 1 i 3 Mecus cada vegada que feien una activitat, depenent de lo bé que ho haguessin fet, i podien fer fins a 3 vegades la mateixa activitat. Finalment, el jurat contava el nombre de Mecus que havien guanyat els nens i repartien premis per als que ho havien fet millor. També, com cada any, s’ha fet un petit concurs de pintura, en que els nens de menys de 8 anys podien fer un dibuix lliure i, els que ho havien fet millor, també guanyaven premis. Tot i que aquest any hi havia menys nens i nenes que l’any passat (aquest any hi ha hagut uns 25), ens ho vam passar molt bé i també agrair molt al club el Far, que van portar molts nens i molts monitors. Aquest any també hi ha hagut un grup de voluntaris de Torreciutat que han vingut a fer publicitat del Santuari.


Una de les coses que ens va sorprendre de la Fira aquest any és que el Túnel del Terror feia tanta por que ningú hi entrava!

3 comentaris:

  1. Guauuuu...! al meu cercle s'ha comentat el teu blog i m'ha agradat moltíssim. M'ha sorprés, i celebro la teva precissió.

    ResponElimina
  2. Quina por, aquest Túnel del Terror! A mí m'agrada més la part més entretinguda com la play o wii, o l'scalextric! Però mai he fet la de l'escalada, però sigui quina sigui la activitat sempre m'ho passo molt bé a la Fira :D

    ResponElimina