dimecres, 12 de desembre de 2012

Obenc a Andorra

El divendres 31 de novembre, uns quants del club -en Carles, l'Abraham, en Ricard, en Xavi Giralt, en Charlie i en Josep- vam pujar a Andorra per presenciar la inauguració d'una estàtua a Sant Josepmaria, tot fent nit a Oliana, on la Pilar, que és la germana d'en Xavi Giralt, hi té una casa.
Vam sortir el divendres al vespre del club i no vam parar el motor de la furgo fins a la casa on passaríem la nit següent. La casa era molt acollidora. Aquella gèlida nit vam anar a dormir passada la mitjanit, doncs després de sopar ens vam entretenir a fer partidetes d'escacs i altra tipus d'entreteniment. El matí següent vam empendre la pujada fins a Sant Julià de Lòria, el priemr poble que hi ha un cop s'ha passat la frontera amb Espanya. En  l'església (d'estil romànica) d'aquest poble és on, fa 75 anys, el fundador de l'Opus De va celebrar missa com una persona lliure i no presa d'aquella Espanya en guerra de finals dels anys 30. Un cop acabada la missa commemorativa (que va ésser concelebrada pel Prelat) vam dinar "a lo guiri" a la furgo i, acte seguit, vam anar a fer una visita a un centre comercial als afores del poble.
A la tarda vam pujar una mica més fins a Andorra la Vella (la capital), on es va fer una conferència sobre aquest fet que estàvem celebrant. Després vam repostar (perquè, allà, la gasolina és més barata) i vam tornar a baixar cap a Badalona.
A continuació us posem a l'abast un enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada