dimecres, 4 d’abril del 2012

Trofeo Explorer (part 4)

El dimarts ens vam llevar i vam seguir la mateixa rutina que el dilluns fins a la tarda, quan vam arribar a Còrdova.
Per cert, el matí, al torneig de futbol, vam guanyar els dos partits!!!!! El primer el vam guanyar 2-1 al camp de l'escola i el segon 3-1 al poliesportiu nou.
Com deia, per la tarda vam disputar les finals i les semifinals del torneig d'Scalextric. Els d'Obenc vam anar a fer un tomb per Còrdova. Bé, tots no. En Gonzalo i l'Andrés es van quedar a veure les finals i en Benjamí i l'Albert van anar a veure la tieta d'aquest últim. Ens vam tornar a trobar tots a les vuit del vespre a l'autocar per anar a veure el partit de la Champions del Barça a un bar prop de Torrealba. Només hi vam anar els clubs catalans. Per cert, els catalans érem els únics que ens traslladàvem per la zona amb autocar, mentre que els altres clubs ho feien en "furgos" i cotxes. Després de veure el Barça vam anar a dormir.



El dimecres vam tornar a seguir la mateixa rutina que cada dia fins a l'hora del futbol, en què els qu ens va tocar compatir vam ser l'equip de Balabenc contra TMT-Braval. Vam guanyar Balabenc 7-1. Vam disputar el partit a Posadas, al poliesportiu municipal. Com que tots els partits que ens tocava ja els havíem fet, vam anar a jugar en una sala el joc del Lobo.

1 comentari:

  1. Quina crònica tan completa!
    Quina marxa que porteu, segur que veu acabar primers en el campionat!
    Al Scalextric qui va guanyar?

    ResponElimina