dimecres, 8 de febrer del 2012

Esquiada 2012


 El cap de setmana del divendres 27 al diumenge 29 vam fer la sortida anual a la neu. Vam anar a les Pistes de Piau Engaly, al sud de França. Ens ho vam passar molt bé. Vam anar-hi vuit nois (en Samuel, en Carles, en Guillem, en Jordi Gimeno, en Jordi Sagués, l'Arnau, en Marc i en Fran) i quatre monitors (en Xavi Giralt, en Joan, en Gonzalo i en Benja). La casa on ens vam allotjar era a Torreciudad, santuari dedicat a la Mare de Déu, a la província de Huesca. Més que una casa, allò era un pis. Era dels pares d'en Pep Sanahuja i es deien "benasquitos". Com ja hem dit, vam arribar el divendres amb la furgo del club i el cotxe d'en Xavi. El benasquito era òptim, tot i que sense calefacció ni aigua calenta.
El dissabte ens vam llevar d'hora, per arribar a l'altre banda dels Pirineus i tenir més estona per esquiar. Vam fer tres grups: Els d'esquiar, els de trineu i els de snow. Vam estar tot el matí esquiant. Vam dinar a peu de pista, però vam tornar a Espanya poc després perquè es va girar una forta nevada. Cap al vespre, vam anar a Barbastro a missa a la catedral.
El diumenge ens vam limitar a pujar a Torreciudad, perquè havíem de recollir les maletes i les coses "comunes": jocs, menjar i poca cosa més.



Va ser una convivència molt bonica.


3 comentaris:

  1. Quina enveja, llastima que no pogués anar-hi.
    Les fotos molt maques. A veure si podeu incloure-la.
    El que estic segur es que no feia tant fred com fa ara, així que segur que veu estar molt bé en el benasquito.

    ResponElimina
  2. Vaig ser protagonista de l'esdeveniment magnífic. En tinc un bon record però hi trobo a faltar alguna fotografia per arrodonir-ho. Amb la meva experiència personal haig d'aportar que les màquines llevaneus no sempre estan pensades per evitar accidents a la carretera...a vegades tenen un alt risc de provocar-los!

    ResponElimina
  3. Així es Giralt els conductors de les llevaneus son uns mamarratxos

    ResponElimina